SønderborgNYT indgår samarbejde med Danmarks førende live-streaming-selskab, ProSonas

14. september 2018 Erhverv

For mere end to år siden har SønderborgNYT suppleret de skrevne historier og de mange billedgallerier med TV-indslag og for snart et år siden investerede SønderborgNYT i tekniks udstyr, så sønderborgenserne kan følge med i store og små begivenheder fra Sønderborg-området med direkte TV-reportager.

Nu udvider SønderborgNYT sit TV-tilbud til såvel sønderborgenserne og virksomhederne i Sønderborg-området gennem et samarbejde med ProSonas.

”Vi har længe set os om efter en stærk TV-partner som kan supplere vores egne tekniske muligheder, da vi har brug for en erfaren og professionel partner med stærke kompetencer indenfor TV-produktion med et særligt fokus på live-streaming og det har vi fundet hos ProSonas”, fortæller Michael Kjær, direktør for SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProSonas har gennem otte år specialiseret sig i at tilbyde videooptagelse og streaming af events og konferencer i TV-kvalitet og har løst opgaver for blandt andre BMW, 7Eleven, Fanø Byråd og Vestas og har særligt fokus på stabilitet, troværdighed og høj, teknisk kvalitet. ProSonas kundeliste tæller også et af verdens største konsulenthuse, Deloitte, og verdens største pelsdyrsauktionshus, Kopenhagen Fur.

”Produktion af live-events fylder mere og mere i vores dagligdag og vores kunder begynder at efterspørge en redaktionel tilgang til opgaverne, så det ikke ’bare’ er en live-streaming, men et koncept, hvor vi stiller op med reporter, for-producerede tv-indslag og i det hel taget sætter en spændende ramme rundt om selve live-streamingen og hele den redaktionelle tilgang har SønderborgNYT arbejdet med i mange år og er derfor et rigtig godt match for vores kunder og ProSonas”, fortæller Anette WedMore Lund, direktør for ProSonas.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet mellem SønderborgNYT og ProSonas betyder, at ProSonas fremover kan tilbyde en redaktionel overbygning til live-produktionerne og SønderborgNYT fremover vil kunne dække større arrangementer, konferencer og events i Sønderborg-området som kræver en høj, teknisk kvalitet.

”SønderborgNYTs læsere har taget rigtig godt imod vores TV-tilbud og i dag producerer vi stort set kun live-reportager. Da SønderborgNYT sendte direkte TV-reportager i fire dage fra Ringriderfesten i Sønderborg fulgte næsten 25.000 personer med og da vi for nylig havde fokus på Sønderborg Kommunes budget med direkte interview med borgmester Erik Lauritzen og byrådsmedlem for Venstre, Peter Hansen, så omkring 8.000 sønderborgensere med og de læsertal havde vi aldrig nået med en traditionel artikel”, forklarer Michael Kjær.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT og ProSonas samarbejdet blev indgået i august måned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Film om LGBTQ+ i Sønderborg får premiere i Kinorama

8. februar 2023 Kultur

En ny dokumentarfilm om LGBTQ+ miljøet i Sønderborg får nu premiere i byens biograf, Kinorama, tirsdag den 21. februar klokken 18.00. Filmen hedder Forenet i Mangfoldighed, og du har kun den ene chance for at se filmen i biografmørket og møde instruktøren. Der er nemlig tale om en særlig forestilling. I filmen går instruktør og […]

Læs mere...