Tag med til Skovens Dag i Gottes Grue ved Gråsten

26. april 2014 Uncategorized

Søndag den 4. maj er det Skovens Dag – og den markeres mange steder – bl.a. i Gottes Grue ved Gråsten.

Gottes Grue ejes af Sønderborg Kommune. Skoven ligger i en slugt og er et lille unikt naturområde. Den klare Hundsbjerg Bæk løber gennem området, og vandreruten Gråstenstien forløber gennem gruen.  IMG_5279

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune arrangerer Skovens Dag i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Sønderborg, FDF Gråsten, Adventure Efterskolen i Skelde og Gråsten og Omegns Jagtforening. Arrangementet begynder kl. 13, hvor borgmester Erik Lauritzen åbner dagen, jagthornsblæserne spiller og herefter er der forskellige aktiviteter i skoven og på græssletten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er mulighed for at gå en tur i skoven, prøve svævebanen, klatre i træer, få en tur i adventure-gyngen, fange haletudser, lave mad over bål, prøve GPS-løb, være med i konkurrencer og meget mere. 

Artiklen fortsætter under annoncen

De, der bor i nærheden, kan med fordel cykle ud i skoven, da der er begrænsede parkeringsmuligheder. Husk at tage dit kamera med, da der er fotokonkurrence med spændende præmier. Husk også praktisk fodtøj og tøj efter vejret.

Temaet for dette års Skovens Dag er ”Skovens folk”. Skovens Dag er en god mulighed for at opleve den nyudsprungne skov, møde skovens folk og få indsigt i, hvad der sker i skoven. Skoven rummer en rig natur og mangfoldige muligheder for aktivt friluftsliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se evt. mere på www.skovensdag.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk