Visselulles Vinbar sælger kaffe to go, vin i glas og vinpakker ud af vinduet

1. april 2020 Erhverv

Visselulles Vinbar i Sønder Havnegade skulle efter planen have åbnet i fredags, men der kom lige en Corona-krise i vejen, siger indehaver Kristian Lykke-krogh.

“De mange gode vine er kommet og det samme er kaffe, te og chokolade – og nu har sønderborgenserne muligheden for at smage på dem, selvom de ikke kan komme indenfor i det nyindrettede lokale”, siger Kristian Lykke-Krogh til SønderborgNYT.

Flere, der er  ude og gå tur langs vandet, stopper foran Viselulles Vinbar og køber lidt varmt at drikke og tager det med videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der er også nogle, der køber ‘et glas vin to go’, som de nyder på en af bænkene ved vandkanten”, siger vinbar-ejeren.

Det er muligt at bestille en vinpakke via Visselulles Vinbars hjemmeside, hvor der er flere forskellige at vælge mellem – og ønsker man en special kurv, så kan man ringe på telefon 2869 9520.

“De kunder, der køber vinpakker, kan holde i vejkanten ud for butikken og få pakken udleveret ved vindet”, siger Kristian Lykke-Krogh.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...