Zerobolig klar med mere gratis vejledning

16. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Otte håndværkere fra fem af Sønderborg-områdets håndværks-virksomheder har været i Charlie-lære og er nu klar til at give borgere energivejledning af boligen. – Den nyopstartede energivejledning er gratis i resten af 2013

Frem til sommeren 2013 har der kun været én energivejleder der har udført de gratis energivejledninger fra ZERObolig. Men nu skiftes gearet og denne gang med 8 håndværkere i hovedrollen der overtager vejledningsdelen. Det er energivejleder Charlie Lemtorp, der har hjulpet og vejledt 1.100 boligejere over en 2½-årig periode, og hans bedste erfaringer har han nu givet videre til flere håndværkere,som har mulighed for at nå ud til mange flere boligejere end tidligere.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er dejligt at høre at energivejledningen forsætter uden omkostninger for boligejerne. Vi har gjort stor brug af at henvise vores kunder til fornuftig vejledning omkring energirenovering i deres boliger, og glæder os over at det fortsætter lidt endnu, siger Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse.

ZERObolig energivejleder  En ZERObolig energivejleder har gennemført Teknologisk Instituts Energivejleder-uddannelse, samt taget opfølgende kurser igennem ZERObyg på EUC Syd. Disse følges løbende op med kompetenceudvikling og der lægges vægt på kvaliteten af den energivejledning håndværkeren udfører.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under uddannelsen af ZERObolig energivejlederne har der været stor fokus på håndværkernes evne til at vejlede kunderne inden for alle fagområder. Derfor kan de både hjælpe med at svare på spørgsmål om alt fra varmekilde og installationer til udskiftning af vinduer og tag m.m.
Tilmeldingen er nem! På www.zerobolig.dk kan tilmelde dig til at modtage en energivejledning. Derefter bliver du ringet op en af ZERObolig energivejleder for at fastsætte tidspunkt for vejledningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Læs mere på www.zerobolig.dk og bliv inspireret af andres energirenoveringer på www.zeromap.dk