Bus 223 kører igen gennem Egernsund – med kortere forsinkelser

22. september 2020 Broager

Bus 223 kører fra onsdag den ordinære rute gennem Egernsund. Der har været forskydninger i noget af arbejdet på Egernsundbroen og indsnævringen af Brovej og forvaltningen vurderer derfor, at der kun vil blive kortere forsinkelser for busruten og derfor kommer den tilbage på den ordinære rute.

Der arbejdes stadig på Egernsundbroen og også med indsnævringen af Brovej i Egernsund frem til slutningen på måneden, som betyder, at der kun er to spor for bilister på broen samt trafikregulering på Brovej, oplyser Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at undgå for meget kø og forsinkelser opfordrer kommunen stadig folk til at finde alternative ruter i hele perioden med vej- og broarbejdet.

Broen er i hele perioden åben for cyklister og gående samt skibe.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...