Bus 223 kører igen gennem Egernsund – med kortere forsinkelser

22. september 2020 Broager

Bus 223 kører fra onsdag den ordinære rute gennem Egernsund. Der har været forskydninger i noget af arbejdet på Egernsundbroen og indsnævringen af Brovej og forvaltningen vurderer derfor, at der kun vil blive kortere forsinkelser for busruten og derfor kommer den tilbage på den ordinære rute.

Der arbejdes stadig på Egernsundbroen og også med indsnævringen af Brovej i Egernsund frem til slutningen på måneden, som betyder, at der kun er to spor for bilister på broen samt trafikregulering på Brovej, oplyser Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at undgå for meget kø og forsinkelser opfordrer kommunen stadig folk til at finde alternative ruter i hele perioden med vej- og broarbejdet.

Broen er i hele perioden åben for cyklister og gående samt skibe.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...