Heidi’s Bier Bar åbner i Sønderborg

11. maj 2015 Erhverv

Hvis du går og drømmer om at genopleve stemningen fra afterskibaren på din seneste skiferie, har du snart chancen på Heidi’s Bier Bar, der åbner i Wunder-bars gamle lokaler 13. juni.

Martin Hugger Larsen og Henrik Danekilde er gået sammen med folkene bag Heidi's Bierbar.

Martin Hugger Larsen og Henrik Danekilde er gået sammen med folkene bag Heidi’s Bierbar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heidi’s Bier Bar byder på autentisk afterski-party og oktoberfeststemning. Barkortet indeholder flere end 100 forskellige udenlandske øl, drinks og de specielle afterski-drikke, man kender fra afterskibarerne rundt om i Europa. Personalet er klædt i ægte tyrolertøj, musikken er blandet sing-along festmusik, og alle kan forvente at blive hevet med op, når Heidi’erne begynder at danse på borde og bænke i løbet af aftenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ombygningen er i fuld gang

Selvom  Heidi’s Bier Bar først åbner i juni, er ombygningen allerede i fuld gang. Lokalet, der tidligere husede

Nu er Martin Hugger Larsen og Henrik Danekilde ikke længere alene om værtshuset.

Nu er Martin Hugger Larsen og Henrik Danekilde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Wunder-bar, står helt uden inventar, og folkene bag Heidi’s Bier Bar arbejder hårdt for at skabe de helt rette rammer for den særlige afterski-stemning, som konceptet er kendt for.

“Intet vil være genkendeligt, når vi er færdige med ombygningen”, siger bestyrer Henrik Danekilde.

“Udenfor kommer en ny flot facade og indenfor vil man blive mødt af en intim stemning med hyggelige båse og udsmykkede vægge med autentiske alpe- og ølmotiver”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noget tager Heidi’s Bier Bar dog med fra Wunder-bar.

Nemlig en håndfuld dygtige medarbejdere, som fremover vil servere skummende fadøl iført dridnl og lederhosen.

Historien bagtog2

Heidi’s Bier Bar får hvert år besøg af en halv million festglade gæster, som drikker 1.200 km. Jägerbombs, mere end 500.000 store fadøl, og som slår 100.000 søm i, når der dystes om omgange rundt om de populære sømblokke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Succesen begyndte for 10 år siden hvor fire venner, der havde været på skiferie sammen, åbnende Heidi’s Bier Bar i Vestergade i København. Københavnerne var så vilde med den nye afterski-bar, at de fire ejere to år senere åbnede en Heidi’s Bier Bar i Odense med lige så stor succes. Heidi’s Jägertog har siden da bevæget sig fra Svendborg på Fyn, til Aarhus, Aalborg og Thisted og nu ruller alpetoget altså ind på perronen i Sønderborg, hvor Heidi’s Bier Bar nr. 7 slår dørene op på Rådhustorvet.

Klik på billedet:

heidi

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...