Hotel Sønderborg Kaserne tæt på klar med alle 54 værelser

9. april 2020 Erhverv

Værelsesfløjen på den gamle kaserne ved Sønderborg havn har i løbet af det seneste års tid været igennem den helt store renovering. Skosværte, metalskabe og køjesenge er skiftet ud med mere moderne omgivelser, bløde senge og masser af plads på værelserne og efter påske kan HOTEL Sønderborg Kaserne melde klar med 54 hotelværelser fordelt på tre etager.

Hotelværelsernes imponerende 36-45 m2 gør dem til nogle af de absolut største i landet. Alle værelser er nyrenoverede og har udsigt ud over Alssund. 39 af værelserne har desuden balkon, så både morgen- og aftenkaffen kan nydes ved havnemiljøets stille summen, skriver HOTEL Sønderborg Kaserne i en pressemeddelelse til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotellet byder selvfølgelig også på handicapvenlige værelser, handicapparkering og kørestolsrampe.

Familieferie og attraktive fïrmaaftaler i hjertet af Sønderborg Alle værelser har plads til op til 4 gæster og er indrettet med dobbeltseng, sovesofa samt minimum et 50″ TV. Der er gratis WiFi på hele hotellet og morgenmaden serveres alle hverdage kl. 6.30-10.00 samt i weekender og på helligdage kl. 7.30-10.00. Denne nydes i ro og mag som buffet med udsigt ud over Alssund.

Store værelser

Artiklen fortsætter under annoncen

Med de store, komfortable værelser og hotellets centrale beliggenhed er HOTEL Sønderborg Kaserne ideel til både familieferier og firmaaftaler – fra 495 kroner pr. dobbeltværelse.

Byens kulturliv, shopping og mange historiske spots ligger inden for kort gåafstand eller kørsel, imens både busstation, togstation og lufthavn kan nås på kort tid.

Konkurrence

Hoteldirektør Thorben Jensen ser frem til, at han fremover kan byde endnu flere velkommen på hotellet:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har arbejdet hårdt og målrettet, og glæder os over at alle værelser på tirsdag står klar til gæster fra nær og fjern. Corona holder jo naturligt de fleste hjemme for tiden, men for at fejre, at vi er færdige med hele værelsesfløjen udlodder vi nu en konkurrence på vores Facebook-side, hvor man kan vinde en overnatning for to personer inkl. morgenmad, når Danmark igen er åben.”

Se mere om Sønderborgs nye hotel på hotelsonderborgkaserne.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...