Kids Coolshop åbner legetøjsbutik i Borgen

14. juli 2020 Erhverv

I løbet af efteråret åbner søskendeparret, Christian og Charlotte Vejby, en ny Kids Coolshop butik i Borgen. De driver allerede tre tilsvarende butikker i Danmark, placeret i Frederikshavn, Aalborg og City2 i Høje Tåstrup og de ejer yderligere to tilsvarende butikker på Island.

 ”Vi ved godt, hvad børn leger med, og derfor finder du alt hvad du skal bruge til den perfekte gave eller overraskelse til de mindste i familien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har et stort udvalg af legetøj i alle prisklasser, uanset om du mangler en hel ridderborg eller et prinsesseslot til den store fødselsdagsfest, eller vil overraske med en lille pakke LEGO, så har vi det hos Kids Coolshop i vores udvalg af kvalitets legetøj til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med”.

Sådan lyder løftet fra Christian Vejby, der til efteråret åbner butikken i Borgen.

“Hele vores udvalg af spændende legetøj er udvalgt efter hvad der interesserer børn i dag. Du kan derfor ikke gå galt i byen, når du køber eller bestiller hos os. Vi samler på glade og tilfredse kunder og glæder os til at byde dig velkommen i vores verden af spændende og sjovt legetøj både i butikken og online”, siger Christian Vejby i en pressemeddelelse.

”Den nye butik i Borgen åbner i samme lejemål som tidligere blev anvendt af BR legetøj, og der er med stor glæde at vi nu kan byde velkommen til det hurtigst voksende legetøjskoncept i Danmark. Vi ser det som en fantastisk styrkelse af udvalget i centret, og glæder os over at der netop i de vanskelige tider vi generelt ser dansk detailhandel stå i, forsat kan indgås aftaler med spændende nye butikker til Sønderborg”, siger centermanager Flemming Enghave.

Åbningsdatoen forventes at blive i løbet af september

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk