Realmæglerne: Boligkøbere er blevet mere klimabevidste

11. august 2020 Erhverv

Det er meget tæt på at være ti år siden Dorthe Seeberg åbnede Realmæglerne Seeberg på Rådhustorvet i Sønderborg og dengang var der ikke mange, der snakkede om boligernes klimaaftryk.

“Den stigende klimabevidsthed gør, at boligkøbere i dag spørger ind til boligernes indvirkning på klimaet”, siger Jesper Seeberg til SønderborgNYT. Realmæglerne Seeberg kræver ikke, at boligsælgere energioptimerer boligen, inden den sættes til salg.

“Men på vores hjemmeside er der en ‘klimaberegner’ ved hver bolig, som er til salg og her kan potentielle købere selv se, hvilke forbedringer, det vil give rigtig god mening at få lavet”, siger Jesper Seeberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi planter skov

Realmægler-kæden har bestemt sig for at gavne klimaet ved at plante en skov, der skal ligge på fem hektar jord ved Fredericia.

“Hver gang en af de cirka 100 Realmæglerne-butikker sælger en ejendom, bliver der købt et træ, som skal plantes i skoven. Det bliver til en del træer på et år. Vi selv sælger jo omkring 100 ejendomme og de andre sælger jo også”, siger Jesper Seeberg til SønderborgNYT.

Realmæglerne Seebergs hjemmeside kan du selv prøve ‘klimaberegneren i praktisk. Du klikker bare ind på en bolig og derefter på ‘klimaberegneren’.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...