Sandbjerg Gods får ny mand ved rorpinden

17. november 2020 Erhverv

Det bliver en person med godt kendskab til Aarhus Universitets Forskningsfond og Aarhus Universitet, der fra 1. december skal stå i spidsen for Sandbjerg Gods. Her overtager direktionsassistent i Aarhus Universitets Forskningsfond, Henrik Dalgaard, rorpinden hos det smukke gods.

”Henrik Dalgaard har et stort kendskab til både universitetet, fonden og selve godset, og hans erfaring, indsigt og netværk vil være et meget stort aktiv for Sandbjerg Gods i de kommende år”, siger Brian Bech Nielsen, der, som rektor for Aarhus Universitet også, er bestyrelsesformand for godset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forklarer i en pressemeddelelse, at godset står over for en større renovering med omlægning til jordvarme og indførelse af energisparende klimastyring. Det stiller store krav til godsets økonomiske fundament, og derfor har bestyrelsen besluttet, at Sandbjerg Gods i løbet af 2021 skal overdrages fuldt ud til Aarhus Universitets Forskningsfond.

Henrik Dalgaard ser frem til at stå i spidsen for den fornyelsesproces, der venter forude. Men han vil også bruge sin baggrund fra forlagsbranchen til at skabe en mere synlig profil for godset:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg vil arbejde for at udvikle selve kursusvirksomheden med flere internationale aktiviteter, livestreaming af foredrag og nye pakkeløsninger inden for ph.d.- og disputatsforsvar, tiltrædelsesforelæsninger og så videre. Jeg har også en drøm om at benytte det smukke parkanlæg til arrangementer med afsæt i Aarhus Universitets forskning”, fortæller Henrik Dalgaard.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...