Sanglærkerne og Trine Gadeberg sang for plejecentrets brugere

4. december 2019 Kultur

Onsdag formiddag var der kø ved elevatoren i Sønderborghus, fordi rigtigt mange af Mølleparken Plejecenters brugere skulle høre Trine Gadeberg og plejecentrets eget kor, Sanglærkerne, synge julesange.

Det er niende gang, Trine Gadeberg synger julesange for Mølleparkens brugere og de skulle ikke snydes i år, selvom plejecentret er fyldt med håndværkere. Derfor blev dørene åbnet til Sønderborghus.

De ældre var rigtigt glade for Trine Gadebergs besøg. Ikke alene for hendes vidunderlige sangstemme, men også fordi hun er utroligt nærværende og giver de ældre rigtigt meget opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Trine Gadeberg er virkeligt populær – ikke alene her – men rigtigt mange steder”, sagde Anders Bircow fra Linie 3 til SønderborgNYT. Han var listet indenfor døren i Sønderborghus, så han også kunne nyde Trine Gadebergs optræden.

Onsdag aften er Trine Gadeberg på scenen i Alsion, hvor hun optræder sammen med Linie 3 i en udsolgt sal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...