Sanglærkerne og Trine Gadeberg sang for plejecentrets brugere

4. december 2019 Kultur

Onsdag formiddag var der kø ved elevatoren i Sønderborghus, fordi rigtigt mange af Mølleparken Plejecenters brugere skulle høre Trine Gadeberg og plejecentrets eget kor, Sanglærkerne, synge julesange.

Det er niende gang, Trine Gadeberg synger julesange for Mølleparkens brugere og de skulle ikke snydes i år, selvom plejecentret er fyldt med håndværkere. Derfor blev dørene åbnet til Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

De ældre var rigtigt glade for Trine Gadebergs besøg. Ikke alene for hendes vidunderlige sangstemme, men også fordi hun er utroligt nærværende og giver de ældre rigtigt meget opmærksomhed.

“Trine Gadeberg er virkeligt populær – ikke alene her – men rigtigt mange steder”, sagde Anders Bircow fra Linie 3 til SønderborgNYT. Han var listet indenfor døren i Sønderborghus, så han også kunne nyde Trine Gadebergs optræden.

Onsdag aften er Trine Gadeberg på scenen i Alsion, hvor hun optræder sammen med Linie 3 i en udsolgt sal.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...