Gråsten Andelsboligforening nu helt uden ledelse

4. juli 2016 Erhverv

Der var dramatik for alle pengene, da der blev holdt generalforsamling i Gråsten Andelsboligforening mandag aften. Foreningen står nu uden bestyrelse og uden direktør.

En enig bestyrelse fra Gråsten Andelsboligforening, valgte mandag aften samlet at trække sig efter formanden, Bente Damkjær, blev stillet overfor et misstillidsvotum på boligforeningens generalforsamling.

Det fortæller en deltager i mødet til SønderborgNYT.

Der bliver nu indkaldt til ny generalforsamling, hvor der skal vælges ny bestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil den næste generalforsamling finder sted, bliver bestyrelsen dog siddende på posten – af navn og ikke gavn – fordi konsekvensen ellers ville være, at de ansatte skulle forlade deres administrative arbejde.

Når de skal det, så skyldes det, at de ikke kan udføre deres opgaver uden at have en ledelse eller bestyrelse bag sig – og eftersom boligforeningens bestyrelse tidligere har fyret direktøren, så ville de ansatte skulle have ledet sig selv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...