Vær med til at lave et udviklingsråd i Rinkenæs

13. januar 2017 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Landsbyerne lever, når de selv vil og gør en indsats. Det viser mange undersøgelser, og i Rinkenæs ønsker borgerne at kopiere organiseringen på landsbyområdet, så byen også fremover er et attraktivt sted at bo. Derfor inviteres der til borgermøde i hallen på Rinkenæs Skole på onsdag, den 18. januar, hvor målet er at samle et lokalt udviklingsråd.

Det var en arbejdsgruppe på tværs af foreninger og erhvervsliv, der i marts sidste år tog hul på processen ved at holde et møde, hvor lokal organisering og en udviklingsplan var på dagsordenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden har arbejdsgruppen arbejdet videre, og Sønderborg Kommune har bakket op, idet byplanlægger Hanna Spelling har været på besøg for at fortælle om den kommende revision af kommuneplanen, og landdistriktskoordinator Connie Skovbjerg har bistået med gode råd om tilrettelæggelse og koordinering.

Hun deltager også i mødet på onsdag.

”Det er rigtig spændende, at Rinkenæs vil stifte et udviklingsråd, der samler alle områdets foreninger og interessegrupper. Arbejdsgruppen, som har forberedt stiftelsen, har gjort et fint forarbejde ved bl.a. at undersøge, hvad man med succes har gjort andre steder, ved at være synlig på bl.a. sociale medier og ved at forberede et forslag til vedtægter for det kommende udviklingsråd”, siger landdistriktskoordinator Connie Skovbjerg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...