600 ryttere til start i Sønderborg Løbet

12. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Sønderborg Cykle Klubs årlige landevejsløb Sønderborg Løbet køres på søndag.

Alle klasser undtagen A-klassen deltager i løbet, så der er ryttere fra U11 til H60 til start. Løbet foregår igen i år i de velkendte omgivelser i det østlige Sønderborg. I flere af løbene vil der være internationalt tilsnit idet en del tyske cykelryttere forventes at deltage. untitled (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt forventes det at små 600 cykelrytter stiller til start.

Danmarks Cykle Union har udpeget Sønderborg Cykle Klub som arrangør af 4. afdeling af U19-klassens Lindenbergsport Junior Cup (U19-klassens svar på A-klassens Post Cup). Dermed stiller landets bedste U19-ryttere stiller til start i Sønderborg. Dermed også nogle af verdens bedste U19-ryttere. Danmark ligger nr. 2 på verdensranglisten. Frederik Reinhardt Poulsen (Giordana Isaac Cycle Herning) skal se om han kan forsvare sin føring bl.a. en Magnus Bak Klaris (Cycling Elite Copenhagen-Amager) der i år har vundet internationale løb som Paris-Roubaix for U19 i Frankrig samt etapeløbet Course de la Paix Juniors i Tjekkiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tornado-cuppen for U17 ryttere afgøres ligeledes via en løbsserie på 8 løb og feltet vil bestå af alle Danmark bedste U17-ryttere og dermed de kommende stjerner på landevejen. Her er det værd at holde øje med stortalentet Anthon Charmig fra Odder CK. I feltet kan man også finde den lokale Nikolai Clausen fra Sønderborg Cykle Klub.

Sønderborg Cykle Klub stiller til start med de fleste af sine licensryttere. Størst chance for en topplacering har H50-rytterne Lars-Bo Marcussen og Klaus Haaning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Start og mål er på Borgmester Andersensvej. Ruten går over Vollerup, Lambjerg, over Majbøl bakke til Mintebjerg, og retur via Høruphav.

Første start for børneklasserne er kl. 9.30. Senior/ ungdomsklasserne starter med B-klassen kl.11.00. U19 klassen forventes i mål kl. 14.20 som de sidste.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...