Nu er der åbent for tilmeldinger til Kollegapadel

Pressefoto
Pressefoto
3. februar 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Padel-bølgen ruller og nu åbner Dansk Firmaidræt – i samarbejde med Dansk Padel Forbund – dørene til en ny padelturnering for kolleger, så vær med i Kollegapadel – spil til fordelagtige priser i Sønderborg Padel Center ved SFS-Hallen.

Kollegapadel er en landsdækkende padelturnering for kolleger fra maj til juni – med lokalt gruppespil, regionale semifinaler og en landsfinale i Aarhus den 11. juni, skriver Sønderborg Familie og Firmasport.

Alle kan spille med. Både dig, der lige er hoppet med på padel-bølgen og dig, der allerede har turneringserfaring – men som ikke er elitespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dit hold bestemmer og planlægger – sammen med modstanderne – hvor og hvornår, I spiller.

Holdene booker selv baner og deler baneleje – en padelbane koster hos os ned til kun 130 kroner pr. time, hvis du tegner et medlemsskab.

Skal du og din makker med?

Meld jer på banen i dag på kollegapadel.dk, få sved på panden – og dyrk sammenholdet med andre padelentusiaster.

 

 

 

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...