Næste lørdag kan du spille med i et padelstævne på Nordals

Padel. Foto: Ole Kæhler
Padel. Foto: Ole Kæhler
2. september 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Nordborg Tennisklub og Nord-Als Idrætscenter inviterer til et padel-stævne på lørdag og det foregår på Nord-Als Idrætscenters padel-anlæg kl. 10-17.

Der spilles i to rækker, nemlig A og B – og A er for dem, der siger: ”Vi er da gode” og B for dem, der siger: ”Vi er bare med”.

Der er ikke nogen retningslinjer for niveauet. Stævnet skulle primært gerne kunne holdes i en ånd af fair og uhøjtideligt samvær. At der også er sport og lidt vinderkultur med i spillet, kan sagtens forenes med stævnets formål – nemlig at øge kendskabet til padel-sporten via hyggeligt samvær og fællesskab, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampene vil blive spillet i en forkortet version alt afhængig af antallet af tilmeldte hold og turneringsbestemmelserne vil fremgå af opslag på dagen.

Der stilles padel-bats og bolde til rådighed for deltagerne, men selvfølgeligt kan man spille med eget udstyr.

Tilmelding med navn, mobilnummer, ønsket række og holdnavn skal ske via mail til [email protected] senest tirsdag. Ved tilmelding betales beløbet via mobilepay på # 44434 – kommentar ”padel”.  Prisen er 200 kr. pr. hold. Programmet sendes til deltagerne den 7. september – senest kl. 12.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er præmier til nr. 1 og nr. 2. i hver række. Præmie-overrækkelse forventes kl. 17.

Alle er velkomne – så ingen bør holde sig tilbage til en hyggelig og sjov dag i padel-spillets tegn. Og bliver man tørstig og sulten undervejs, så kan idrætscentrets café – Café Mads – byde på mad, slik og drikkevarer.

8. maj 2024 Erhverv, Nordborg

Vindmølleparken i Lillebælt er et skridt tættere på

8. maj 2024 Erhverv

Projektet for Lillebælt Syd Vindmøllepark omfatter landanlæg i form af tre stationer og nedgravede kabler, der skal sikre tilslutning af VE-strøm til det overordnede elnet. Projektet har krævet, at der for hver af de tre stationer blev lavet et plangrundlag bestående af lokalplan, kommuneplantillæg og miljøvurdering af planerne. De tre stationer har således kørt i […]

Læs mere...