Brugte voksen- bleer smides på motorvejen

12. september 2013 Uncategorized

Hvis der skal tales om det mest ulækre affalds-kast, så må titlen som det værst gå til:

En ukendt billist, der igennem nogle måneder har spredt fyldte voksenbleer på motorvejen ved Sønderborg. Der bliver generelt smidt alle former for affald i naturen, men denne sommer har været særlig ulækker på Sønderborgmotorvejen fortæller Finn Borg fra Arkil Vejservice til dr.syd.

– Det er voksenbleer på motorvejen, på midterstriben. Det er voksenbleer der er brugt og som vender opad. Det er ikke lige så lækkert, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilisten har flere gange om ugen smidt mellem 2 og 12 voksenbleer på rute 8 ikke langt fra Alssundbroen. Det er ikke alene ulækkert for vejfolkene, men også farligt, mener Finn Borg:

– Der kommer biler med 130-140 kilometer i timen, som reagerer når de ser noget på vejen. Det er kun et spørgsmål om tid, før der sker en ulykke.

Ble-dumpningen blev politianmeldt for 14 dage siden, men uden at det har haft nogen effekt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...