Brugte voksen- bleer smides på motorvejen

12. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis der skal tales om det mest ulækre affalds-kast, så må titlen som det værst gå til:

En ukendt billist, der igennem nogle måneder har spredt fyldte voksenbleer på motorvejen ved Sønderborg. Der bliver generelt smidt alle former for affald i naturen, men denne sommer har været særlig ulækker på Sønderborgmotorvejen fortæller Finn Borg fra Arkil Vejservice til dr.syd.

– Det er voksenbleer på motorvejen, på midterstriben. Det er voksenbleer der er brugt og som vender opad. Det er ikke lige så lækkert, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilisten har flere gange om ugen smidt mellem 2 og 12 voksenbleer på rute 8 ikke langt fra Alssundbroen. Det er ikke alene ulækkert for vejfolkene, men også farligt, mener Finn Borg:

– Der kommer biler med 130-140 kilometer i timen, som reagerer når de ser noget på vejen. Det er kun et spørgsmål om tid, før der sker en ulykke.

Ble-dumpningen blev politianmeldt for 14 dage siden, men uden at det har haft nogen effekt.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...