Chikanerne igen sat op i Søndre Havnegade

2. december 2014 Uncategorized

Nu er chikanerne sat på plads i Sdr. Havnegade igen.by2

De blev ellers fjernet for at sikre, at trafikken kunne glide lettere, men den skal den åbenbart ikke længere.

“Det betyder, at lastbilerne holder i kø og bilister, der ikke gider holde bag dem, kører op på fortovet, så de kan komme udenom”, siger Madeleine Mosberg til SønderborgNyt. Ligesom mange andre sønderborgensere, så venter hun spændt på at se, hvor byrådet lander den omfattende trafikplan, der netop har været i høring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det spændende er, om de folkevalgte tager borgernes indsigelser alvorlig.

“De har jo betalt mange penge for at få lavet planen”, siger Madeleine Mosberg.

Derfor flyttede vi chikanerne

“Chikanerne blev fjernet fra Sdr. Havnegade i forbindelse med vejarbejde og det vejarbejde er slut. Derfor er de sat på plads igen”, siger formanden for Teknik og Miljøudvalget, Frode Sørensen, til SønderborgNyt.

Når der er bilister, der kører på fortovet, så er det en opgave for politiet og ikke for kommune eller byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan ikke sige, hvordan der bliver i Sdr. Havnegade i fremtiden. Der er adskillige muligheder, men det er ikke til at samle alle borgere om en af dem. Når vi så vælger, at sådan her skal det være, så er 2/3 af borgerne imod”, siger Frode Sørensen.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>