CykleMotions Sønderborg skal igen stå for TRÆDTIL

Arkivfoto
Arkivfoto
1. februar 2015 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Cykle-Motion Sønderborg var lørdag samlet til den 27. generalforsamling, der begyndte med ét minuts stilhed for klubbens medlem, Thomas Langen Hansen, som omkom ved en tragisk trafikulykke sidste sommer.

Herefter kunne formanden, Tina Johannsen bl.a. fortælle, at klubben har 157 medlemmer, fordelt på 64 kvinder og 93 mænd, heraf er de 110 aktive.

Der er i 2014 sagt velkommen til 18 nye medlemmer.

Foruden klubbens eget årlige motionsløb, så har klubben været medarrangør af Kræftens Bekæmpelsens cykelevent TRÆDTIL Danmark. Der er netop underskrevet en 2-årig kontrakt med Kræftens Bekæmpelse – så eventen afholdes igen i august måned 2015 og 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubben kasserer, Henry Frederiksen, kunne igen fremlægge et flot regnskab. Nu bliver der lagt penge til side til udvendig renovering og vedligeholdelse af  klubhuset.

Valg til bestyrelsen

Der blev valgt et nyt bestyrelsesmedlem i stedet for Bjarne Skov, som ikke ønskede genvalg. Det nye medlem er Bjarne Sørensen, Sønderborg.

Jørgen Christensen og Henry Frederiksen blev begge genvalgt.

Som revisorsuppleant blev Leif Menzer nyvalgt.

Bestyrelsen er nu

Formand Tina H. Johannsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Kasserer Henry Frederiksen

Rikke Holch Nielsen

Jørgen Christensen

Carsten Paulsen

Bjarne Sørensen

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...