Den yngste målscorer i Jyllandsserien for Egen nogensinde!

10. april 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

I kampens 91. minut scorede den 16-årige Oscar Erichs for Egen UI i udekampen mod Bramming. Dermed er han den yngste målscorer for Egen, nogensinde i Jyllandsserien.

Kampen blev spillet i rigtig april-vejr. En meget hård og kold vind, solskin og dejligt vejr da kampen begyndte denne lørdag eftermiddag. Under kampen blev solen afløst af overskyet vejr, senere snevejr og regnbyger.

Heldigvis sad vi 11 medrejsende tilskuere i læ på den fine tribune i Bramming. Spilleren og ikke mindst trænerbænken var “udsatte” for det drilsomme aprilvejr, og de frøs – meget, skriver Egen UI.

Banen var desværre ikke til flot fodboldspil – et par eller flere muldvarpe havde været på spil og efterladt banen meget, meget ujævn. Heldigvis kom ingen spillere til skade pga den ujævne bane.

I selve fodboldkampen startede Egen som lyn og torden. En stor chance efter 2 minutter Junior oplæg til Oscar Erichs. Så var ’tonen’ lagt an. Efter 3 minutter og 37 sekunder scorede Egen til 0-1, målscorer Junior på oplæg fra Tobias. Og kun 4 minutter senere, efter 8 minutters spil, udbyggede Egen føringen til 0-2, på mål scoret af Isskov, oplægget stod Malaya for.

I 2. halvleg blev det 0-3 i det 50. minut. Det var – tror vi – Jyllandsseriens hurtigste angriber Jason, der scorede på oplæg fra Jacob Iskov.

Efter 66 minutter ’brænder’ Malaya en friløber. Men samme Malaya er med til at skabe historie, da han lægger op til kampens sidste scoring i det 91. minut.  Målet til 0-4, som flot og sikkert blev lavet af Egens yngste målscorer nogensinde i Jyllandsserien – Oscar Erichs.

Bramming havde i 1. halvleg 2 nærgående forsøg; men ingen i 2. halvleg. Endnu 3 gode point til Egen, der med tre sejre i de tre første kampe fører Jyllandsserien med 9 point foran Holstebro, der har 7 point.

Påskelørdag spiller Egen UI hjemmekamp mod rækkens nummer 3, Herning Fremad. Kampen spilles på Linak Arena i Guderup kl. 13.00. Som nogen nyt stiller klubben gratis en hoppeborg til rådighed for de yngste tilskuere, og håber at det får flere børnefamilier finder vej til stadion.