Der gøres meget for specialundervisningen

18. april 2013 Politik

Der bliver gjort rigtig meget. Sådan siger borgmester Aase Nyegaard efter, at kommunen for tredje år i træk har slået danmarksrekorden for klagesager på specialundervisningsområdet skriver dr.syd.

Kommunen har modtaget 27 klager over den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse i kommunen og over specialundervisningen.

Det er klager over afslag på undervisningen eller på indholdet i undervisningen.

Alligevel mener Sønderborgs borgmester Aase Nyegaard, at kommunen gør en god indsats på specialundervisningsområdet:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis vi kigger på de tal, der allerede er nu, så mener jeg, der bliver gjort rigtig meget. Vi kan altid forbedre os, og det synes jeg også, vi skal. Vi skal følge det tæt i børne- og uddannelsesudvalget. For jeg er ikke tilfreds med, at der er så mange sager”, siger Aase Nyegaard til dr.syd.

Aase Nyegaard håber, at mere information omkring kommunens handlinger, vil føre til færre klagesager:

– Jeg vil snakke med udvalget. Vi skal gøre alt hvad vi kan, for at forklare bedst muligt, hvorfor vi gør, som vi gør”, siger Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...