Der gøres meget for specialundervisningen

18. april 2013 Politik

Der bliver gjort rigtig meget. Sådan siger borgmester Aase Nyegaard efter, at kommunen for tredje år i træk har slået danmarksrekorden for klagesager på specialundervisningsområdet skriver dr.syd.

Kommunen har modtaget 27 klager over den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse i kommunen og over specialundervisningen.

Det er klager over afslag på undervisningen eller på indholdet i undervisningen.

Alligevel mener Sønderborgs borgmester Aase Nyegaard, at kommunen gør en god indsats på specialundervisningsområdet:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis vi kigger på de tal, der allerede er nu, så mener jeg, der bliver gjort rigtig meget. Vi kan altid forbedre os, og det synes jeg også, vi skal. Vi skal følge det tæt i børne- og uddannelsesudvalget. For jeg er ikke tilfreds med, at der er så mange sager”, siger Aase Nyegaard til dr.syd.

Aase Nyegaard håber, at mere information omkring kommunens handlinger, vil føre til færre klagesager:

– Jeg vil snakke med udvalget. Vi skal gøre alt hvad vi kan, for at forklare bedst muligt, hvorfor vi gør, som vi gør”, siger Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...