Der gøres meget for specialundervisningen

18. april 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Der bliver gjort rigtig meget. Sådan siger borgmester Aase Nyegaard efter, at kommunen for tredje år i træk har slået danmarksrekorden for klagesager på specialundervisningsområdet skriver dr.syd.

Kommunen har modtaget 27 klager over den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse i kommunen og over specialundervisningen.

Det er klager over afslag på undervisningen eller på indholdet i undervisningen.

Alligevel mener Sønderborgs borgmester Aase Nyegaard, at kommunen gør en god indsats på specialundervisningsområdet:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis vi kigger på de tal, der allerede er nu, så mener jeg, der bliver gjort rigtig meget. Vi kan altid forbedre os, og det synes jeg også, vi skal. Vi skal følge det tæt i børne- og uddannelsesudvalget. For jeg er ikke tilfreds med, at der er så mange sager”, siger Aase Nyegaard til dr.syd.

Aase Nyegaard håber, at mere information omkring kommunens handlinger, vil føre til færre klagesager:

– Jeg vil snakke med udvalget. Vi skal gøre alt hvad vi kan, for at forklare bedst muligt, hvorfor vi gør, som vi gør”, siger Aase Nyegaard.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...