Egen UI rykker op i Jyllandssserien

25. oktober 2020 Sport

Foran 425 optimistiske og feststemte tilskuere vandt Egen UI med 3-0 over Bramdrupdam i lørdagens serie 1 kamp i fodbold. Kampen startede med indløb til musik og Egen-spillerne havde en af klubbens ungdomsspillere i hver hånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grønne og gule røgkanoner flankerede spillerne i deres løb ind på banen. Festligt og flot, skriver EUI.

Der blev overrakt gaver fra spillerne og klubben til trænerne, som havde sidste hjemmekamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

En flot gestus af udeholdet Bramdrupdam fandt også sted, de havde også medbragt en gave til cheftræner Martin Prokopek i anledning af hans afskedskamp, som de overbragte ham inden kampstart.

Forud for kampen blev klubbens damehold også fejret for deres oprykning til C1.

Artiklen fortsætter under annoncen

De blev hyldet foran de mange tilskuere, og fik sig et velfortjent glas champagne.

Egen-spillerne ville give deres trænerteam – Martin Prokopek og Michael Søndergaard – den bedst mulige afskedsgave på hjemmebanen Linak Arena – nemlig en sejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra start- til slutfløjtet styrede Egen kampen, og sejren var aldrig i fare. En føring på 1-0 ved halvleg på en scoring af Malaya, og samme spiller gjorde det til 2-0 inde i 2. halvleg, og Vinther sluttede målscoringen til slutstillingen 3-0 til Egen.

Dermed var oprykningen til Jyllandsserien en realitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En fortjent oprykning efter 11 sejre, 1 nederlag og en uafgjort kamp i sæsonen. Den sidste kamp, udekampen mod Seest er blevet udsat af JBU pga corona-situationen; men uanset resultatet vil ingen af de andre hold i rækken kunne indhente Egen.

Også den 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

oprykningskamp i går på Linak Arena sluttede godt for spillerne fra Egen UI. Klubbens 2. hold vandt 3-1 over Egernsund, og kan i næste sæson kalde sig serie 3 mandskab. Imponerende af klubben fra den lille by på Als, Guderup.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...