Egen UI vandt igen på hjemmebane

11. oktober 2021 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Hjemmeholdet Egen UI sejrede for anden weekend i træk, da fodboldholdet – på hjemmebane i weekenden foran 185 tilskuere – sejrede 3-1 over Give Fremad i Jyllandsserien.

Allerede efter knap to minutters spil havde Egen bragt sig foran med 1-0 på et mål scoret af Jason efter Tobias’ flotte målgivende aflevering i dybden til Jason.

Efter 24 minutters spil udlignede Give, også på et flot angreb.

Sidst i 1. halvleg fik Egen et frispark uden for målfeltet og trods en massiv forsvarsmur, gjorde Egens frisparks-ekspert, Jacob Isskov, det igen, igen. Et flot præcist indersidespark over muren og op under overliggeren… og Egen var igen foran.

“Det er ikke tilfældigt, at Isskov scorer på sådanne chancer”, udtaler træner Martin Prokopek. Det er noget Isskov selvtræner på idrætsanlægget igen og igen.

Give Fremad forsøgte at presse Egen højt på banen gennem hele kampen. Men Egen-spillerne spillede bolden klogt rundt og tilbage på banen, så Give-spillerne måtte løbe forgæves igen og igen.

Midt i 2. halvleg sørgede Tobias med en flot scoring ned i det ene målhjørne til slutstillingen 3-1 til Egen.

Næste lørdag venter endnu en hjemmekamp og hjælpetræner Søren Vinther håber på stor tilskueropbakning når Horsens Freja kommer på besøg.

“Vi tabte i Horsens med 3-1 og vi vil gerne have revanche. Og med en sejr på lørdag kan Egen begynde at kigge opad i tabellen”.