Erik Lauritzen: Bolden givet op til ny skoleballade

7. maj 2013 Politik

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne, skriver:

Da jeg i februar debatterede med Venstres spidskandidat Peter Hansen i Nybøl var et par af de store emner økonomi, besparelser og skole.

Jeg advarede imod, at der øverst i skuffen – den skuffe hvor bl.a. Venstre henter deres spareforslag – lå et forslag om at lukke flere skoler bl.a Nybøl.

Erik Lauritzen er ked af, Venstre spreder utryghed på skoler.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det afviste Peter Hansen. Der var ingen planer hos Venstre i den retning.

Nu ligger forslaget ikke længere i den skuffe.

Nej, det er taget frem.

Venstres formand for Børn- og Uddannelsesudvalget, Tage Petersen, har det med på tirsdagens møde i udvalget.

Sammen med forslag om at lukke Rinkenæs skole, og sammen med en række andre forslag, der kuldkaster alle planer og visioner om Fremtidens Skole, børneuniverser, om styrkelse af daginstitutionerne, oprettelse af vuggestuepladser osv.

Nu starter cirkusset igen, hvor skolebestyrelser, institutioner, forældre og børn skal frygte for fremtiden, indtil der er vedtaget et budget for 2014.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...