Fælleslisten er klar med listen til valget

14. maj 2013 Politik

Tirsdag aften blev der stemt om rækkefølgen for de kandidater, der stiller op for Fælleslisten og topscorerne blev de kandidater, der allerede er i Byrådet. Nemlig Erik Lorensen, Ole Stisen, Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen og Gítte Uttrup, der har pladserne fra nummer to til fem.

Ole Stisen og Bjarke Valeur Bruhn-Rasmussen fik fin opbakning. Erik Lorenzen er Fælleslistens interne stemmesluger.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Heldigvis stemmer folk på os i Byrådet og jeg ville da også have det lidt underligt, hvis jeg for eksempel kun fik fire stemmer i mit eget bagland, siger Erik Lorenzen, der ganske som resten af kandidaterne måtte fortælle lidt om sig selv og de ting, han vil kæmpe for på den politiske scene.

Fælleslistens kandidatliste har borgmester Aase Nyegaard i toppen og derefter kommer de øvrige byrødder.

– Vi stiller op sådan, at hvis nummer atten på listen får et rigtigt godt valg med mange stemmer, så kommer vedkommende ind. Vi samler ikke stemmerne i en pulje og fordeler dem fra top, siger Fælleslistens formand, H. C. Nielsen. Og det kan sagtens ende med at gavne nogle splinternye Fælleslistefolk, der har indsigt og viden, som kan gavne i politisk arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

De øvrige kandidater er Susanne L. Baumgartner, Elsebeth Christmas Møller, Luis da Gama, Anders Jensen, Gunder P. Jensen, Martin Jurek, Thorkild Kristiansen, Margit Moose, Søren Muusmann, Flemming Nissen, Frank H. Pedersen,

Fælleslisten viste tillid til Gitte Uttrups byrådsarbejde og sender hende på listens 5. plads.

Jørgen Rump, Jørn Thrane, Ejler Skjerning, og Christian Iwersen.

Nu venter der en travl sommer for kandidaterne, der skal klædes grundigt på til valgkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her er Fælleslistens kandidater.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...