Festlig aften hos MENS CUT og Klinik Lehmann

13. september 2018 Erhverv

Torsdag aften blev Tine Lehmann og Lars Krag Schmidt fejret – Tine Lehmann har haft sin Klinik Lehmann i 15 år og Lars Krag Schmidt er mødt på jobbet i MENS CUT gennem hele 25 år.

Det skulle fejres med en lidt anderledes re3ception i lokalerne på Rådhustorvet – og gæsterne var opfordret til at møde op i hvidt tøj.

Lars Krag Schmidt skulle måske have holdt en lille tale, men det overlod han til Hanne Olsen fra Body Invest, der fortalte, om den lille lækre forskel, som der kommer, når vi oplever nærvær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Krag Schmidt har opfordret Hanne Olsen til at sige nogle ord.

I løbet af aftenen blev der også fortalt om hårprodukter fra Revlon og om det lækre ved, at selv mænd er begyndt at komme lidt i håret, så det sidder.

Og Tine Lehmann fortalte om det lækre, som det gør, når hendes kunder kommer for at få fremhævet det gode ved deres ansigter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nigel Ray Beck var også at finde blandt de cirka 100 gæster, som kiggede indenfor – og han havde taget sin guitar med, så der kunne synges et par sange.

Lena Krag Schmidt lever og ånder for at gøre en forskel for kræftramte og hun havde åbnet for sin tombola, hvor der kunne købes lodder og vindes flotte præmier fra byens butikker.

Indtjeningen går ubeskåret til Lyserød Lørdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk