Fulde knallertkørere

13. marts 2014 Uncategorized

Politiet standsede onsdag to fulde knallertkørere i Sønderborg.

Kl. 16:53 blev en 28-årig mand standset på Gammel Landevej i retning mod V. Sottrup. Han kunne blæse alkometeret op på hele 1,29., oplyser Radio Als.

Den kunne en 25-årig mand dog stikke, da han midt på natten blæste alkometeret helt op på 1,60. Da han opdagede politiet, forsøgte han at stikke af, men han blev standset på parkeringspladsen ved Sct. Marie Kirke.

Udover sigtelsen for spritkørsel blev han også sigtet for ikke at standse, når politiet beder ham om det, for kørsel på en stor knallert uden kørekort, for at køre uden styrthjelm, for at køre uden forsikring på en uindregistreret knallert og for at køre på en konstruktivt ændret knallert.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er en større bøde på vej til ham, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...