Fodboldtræner Henrik Nissen: Hvorfor har fodboldpiger ingen gavn eller glæde af FC Sønderborg-samarbejdet?

19. november 2020 Sport

Hørup UI er en af de klubber, der – af navn – er del af FC Sønderborg samarbejdet.  Det betyder dog ikke, at deres piger, der er regionens bedste i deres aldersklasser, på nogen måder nyder godt af FC Sønderborg-samarbejdet.

Pigerne tilbydes, som andre fodboldpiger i kommunen, hverken træning, morgentræning, elitehold eller anden støtte i det delvist kommunalt finansierede fodboldprojekt.

Det er kun for drenge!

“Pige-elitefodbolden har i praksis ingen reel prioritet i Sønderborg – hverken i kommunen eller i FC Sønderborg. Det mener jeg er både ærgerligt og betænkeligt”, siger pigernes træner, Henrik Nissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har nævnt problemet for Kim Poulsen i FC Sønderborg, ligesom han selv – med egne pigespillere – har prøvet at bakke op om FC Sønderborgs fodboldcamp i 2019, hvor der var mulighed for, at piger kunne deltage.

Deltagerne betalte selv.

“Interessen for at gøre noget strukturelt for pigerne var og er dog bare ikke til stede”, kan Henrik Nissen konkludere.

“Og ser man de relativt beskedne resultater på drenge- og herresiden i FC Sønderborg, ville en ambitiøs pigeafdeling formentlig kunne løfte det samlede projekt”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...