Indbrudstyvene slog til i flere private hjem

2. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

På et tidspunkt fra søndag 16.30 til mandag 9.30 var der indbrud i et hus på Kegnæsvej i Drejby.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

“Umiddelbart ser der ikke ud til at mangle noget”, siger Mads Hansson fra Lokalpolitiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Ringridervej i Sønderborg blev det ved forsøget for en indbrudstyv.

“Han var gået om bag huset, hvor han forsøgte at brække en kælderdør op. Men låsen var for god, så han gav op”, siger Mads Hansson til SønderborgNyt. Han tilføjer:

“Hvis der er nogen, der har set en person gå rundt og kigge et sted ud, så må de meget gerne ring til os på 1-1-4”, siger Mads Hansson. Når politiet anholder indbrudstyve, så skyldes det som regel, at der er nogle mennesker, der fortæller, hvad de har set, hørt eller ved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indbrud i Vollerup

Mandag mellem 18 og 20.15 blev der begået indbrud i to villaer, der ligger på den samme grund på Spangs Vade i Vollerup.

“indbrudstyven kom ind gennem et vindue og stjal en ipad, smykker, ure, en bærbar HP og et Canon Kamera”, siger Mads Hansson, der igen advarer folk imod at købe brugte ting fra personer, som de ikke kender.

“Det er især de særligt gode tilbud, der skal takkes nej til”, siger han. Det vil jo være ret trist, hvis det ender med, at politiet kommer og henter en julegave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mellem 13 og 22.30 blev der pillet en rude ud af et hus på Mommarkvej og tyven smuttede med to bærbare computere..

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...