Jan Prokopek: Kæmpevindmøller skal ud på havet

6. maj 2013 Politik

– 150 meter høje vindmøller hører altså hjemme på havet!,

Sådan siger Jan Prokopek Jensen.

– Jeg er ikke imod vindmøller, generelt. Som en af grundlæggerne af Projekt Zero bakker jeg naturligvis stadig op om projektet og målsætningerne. Der er mange veje at gå for at indfri målsætningerne. Gode veje, som skaber og har skabt mange arbejdspladser i vort område, og det er bare så flot. Det arbejde skal vi fortsætte, og gerne med nye tiltag, siger Jan Prokopek Jensen.

Jan Prokopek vil ikke have store vindmøller på land.
Artiklen fortsætter under annoncen

Projekt Zero er sat i verden for at forbedre miljøet, og for samtidig for at skaffe arbejdspladser til området, skriver radioals.dk

”Men, vi skal ikke gøre det på bekostning af livsbetingelserne for vore borgere. Jeg vil nødig bo nabo til en vindmølle med en højde på 150 meter og sådan tror jeg de fleste af os har det. Vi har så megen vand omkring os i Danmark, så hvorfor ikke placere de kæmpemøller på havet, hvor de hører hjemme, siger Jan Prokopek Jensen.

Han opfordrer til at stemme nej til kæmpevindmøller på land og vil i stedet kæmpe for at møllerne bliver placeret på havet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...