Jan Prokopek: Kæmpevindmøller skal ud på havet

6. maj 2013 Politik

– 150 meter høje vindmøller hører altså hjemme på havet!,

Sådan siger Jan Prokopek Jensen.

– Jeg er ikke imod vindmøller, generelt. Som en af grundlæggerne af Projekt Zero bakker jeg naturligvis stadig op om projektet og målsætningerne. Der er mange veje at gå for at indfri målsætningerne. Gode veje, som skaber og har skabt mange arbejdspladser i vort område, og det er bare så flot. Det arbejde skal vi fortsætte, og gerne med nye tiltag, siger Jan Prokopek Jensen.

Jan Prokopek vil ikke have store vindmøller på land.
Artiklen fortsætter under annoncen

Projekt Zero er sat i verden for at forbedre miljøet, og for samtidig for at skaffe arbejdspladser til området, skriver radioals.dk

”Men, vi skal ikke gøre det på bekostning af livsbetingelserne for vore borgere. Jeg vil nødig bo nabo til en vindmølle med en højde på 150 meter og sådan tror jeg de fleste af os har det. Vi har så megen vand omkring os i Danmark, så hvorfor ikke placere de kæmpemøller på havet, hvor de hører hjemme, siger Jan Prokopek Jensen.

Han opfordrer til at stemme nej til kæmpevindmøller på land og vil i stedet kæmpe for at møllerne bliver placeret på havet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...