Jobcenter skal rådgive om alkoholforbrug

20. maj 2013 Uncategorized

Nu skal Jobcenter Sønderborg hjælpe borgere med alkoholproblemer og det betyder, at ledige fremover kan blive konfronteret med spørgsmål omkring deres alkoholforbrug.

Målet er at spotte de mennesker, der har et lidt for højt alkoholforbrug, inden det udvikler sig til et egentligt misbrug.

– Mange mennesker har svært ved at tale om et højt alkoholforbrug medmindre de spørges direkte, så på den her måde kan vi hjælpe folk, inden de store problemer opstår, siger Jens Thomsen, der er leder i Misbrugscentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet ‘Tidlig opsporing og indsats i jobcentre’ skal køre i Sønderborg og seks andre kommuner i tre år og sker i samarbejde mellem Jobcenter og Misbrugscenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...