Jobcenter skal rådgive om alkoholforbrug

20. maj 2013 Uncategorized

Nu skal Jobcenter Sønderborg hjælpe borgere med alkoholproblemer og det betyder, at ledige fremover kan blive konfronteret med spørgsmål omkring deres alkoholforbrug.

Målet er at spotte de mennesker, der har et lidt for højt alkoholforbrug, inden det udvikler sig til et egentligt misbrug.

– Mange mennesker har svært ved at tale om et højt alkoholforbrug medmindre de spørges direkte, så på den her måde kan vi hjælpe folk, inden de store problemer opstår, siger Jens Thomsen, der er leder i Misbrugscentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet ‘Tidlig opsporing og indsats i jobcentre’ skal køre i Sønderborg og seks andre kommuner i tre år og sker i samarbejde mellem Jobcenter og Misbrugscenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...