Læserindlæg: Erik Lorenzen efterlyser kammertonen

8. maj 2013 Politik

Erik Lorenzen fra Fælleslisten skriver:

Nu synes jeg nok, at der er nogle, der er ved at overskride grænsen for, hvordan vi omtaler og behandler hinanden på den politiske arena. Godt nok er det et valgår og nogle personer har brug for at markere sig i den offentlige debat. Men Tommy Prokopeks personlige angreb på Stephan Kleinschmidt i pressen er ganske enkelt for meget.

Jeg hverken kan eller vil forsvare kulturudvalgsformanden og hans  handlinger, men  på seneste Byrådsmøde har han i fuld offentlighed lagt sig ned og erkendt, at der ikke var politisk bevilling for ansættelsen af to medarbejdere i sekretariatet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som i nattelivets kontroverser forsættes der nu ved at sparke på en mand der ligger ned. Det er uværdigt og fremmer ikke det politiske arbejdsklima, vi alle gerne vil forbedre.

Der vil være nogle, der er nødt til at  samarbejde efter næste valg og hvis dette er tonen kan jeg da godt blive lidt bekymret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...