Læserindlæg: Erik Lorenzen efterlyser kammertonen

8. maj 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Erik Lorenzen fra Fælleslisten skriver:

Nu synes jeg nok, at der er nogle, der er ved at overskride grænsen for, hvordan vi omtaler og behandler hinanden på den politiske arena. Godt nok er det et valgår og nogle personer har brug for at markere sig i den offentlige debat. Men Tommy Prokopeks personlige angreb på Stephan Kleinschmidt i pressen er ganske enkelt for meget.

Jeg hverken kan eller vil forsvare kulturudvalgsformanden og hans  handlinger, men  på seneste Byrådsmøde har han i fuld offentlighed lagt sig ned og erkendt, at der ikke var politisk bevilling for ansættelsen af to medarbejdere i sekretariatet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som i nattelivets kontroverser forsættes der nu ved at sparke på en mand der ligger ned. Det er uværdigt og fremmer ikke det politiske arbejdsklima, vi alle gerne vil forbedre.

Der vil være nogle, der er nødt til at  samarbejde efter næste valg og hvis dette er tonen kan jeg da godt blive lidt bekymret.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...