Læserindlæg: Skal Nordborg have en fremtid?

7. april 2013 Politik

Skal Nordborg skal have en fremtid?

Hvis svaret er et ja, så skal Nordborg sikres med et stærkt mandat. En stemme på mig, er en stemme på Nordborgs fremtid.

Henrik Juul Nielsen, LA

Jeg har flere gange gået op ad Storegade, og set en gågade der bløder. Men hvorfor dog det, når Storegade igen kan blive en gade, hvor man mødes, også børnefamilier. Det kræver bare, at byrådet snart begynder at åbne øjnene for den nordlige del af Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil arbejde for, at byen igen bliver et godt sted at komme. Og om det kræver, at man fjerner nogle tomme bygninger, eks. det gamle Fakta, ja så må vi det –  ligesom vi må gøre, hvad der ellers skal til.

Ja kom gerne med forslag.  Hvis vi vil, så har Nordborg en stærk fremtid, men det er altså op til vælgerne at afgøre det.

 

 

 

Henrik Juul Nielsen

Byrådskandidat for LA

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...