Læserindlæg: Skal Nordborg have en fremtid?

7. april 2013 Politik

Skal Nordborg skal have en fremtid?

Hvis svaret er et ja, så skal Nordborg sikres med et stærkt mandat. En stemme på mig, er en stemme på Nordborgs fremtid.

Henrik Juul Nielsen, LA

Jeg har flere gange gået op ad Storegade, og set en gågade der bløder. Men hvorfor dog det, når Storegade igen kan blive en gade, hvor man mødes, også børnefamilier. Det kræver bare, at byrådet snart begynder at åbne øjnene for den nordlige del af Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil arbejde for, at byen igen bliver et godt sted at komme. Og om det kræver, at man fjerner nogle tomme bygninger, eks. det gamle Fakta, ja så må vi det –  ligesom vi må gøre, hvad der ellers skal til.

Ja kom gerne med forslag.  Hvis vi vil, så har Nordborg en stærk fremtid, men det er altså op til vælgerne at afgøre det.

 

 

 

Henrik Juul Nielsen

Byrådskandidat for LA

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...