Læserindlæg: Skal Nordborg have en fremtid?

7. april 2013 Politik

Skal Nordborg skal have en fremtid?

Hvis svaret er et ja, så skal Nordborg sikres med et stærkt mandat. En stemme på mig, er en stemme på Nordborgs fremtid.

Henrik Juul Nielsen, LA

Jeg har flere gange gået op ad Storegade, og set en gågade der bløder. Men hvorfor dog det, når Storegade igen kan blive en gade, hvor man mødes, også børnefamilier. Det kræver bare, at byrådet snart begynder at åbne øjnene for den nordlige del af Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil arbejde for, at byen igen bliver et godt sted at komme. Og om det kræver, at man fjerner nogle tomme bygninger, eks. det gamle Fakta, ja så må vi det –  ligesom vi må gøre, hvad der ellers skal til.

Ja kom gerne med forslag.  Hvis vi vil, så har Nordborg en stærk fremtid, men det er altså op til vælgerne at afgøre det.

 

 

 

Henrik Juul Nielsen

Byrådskandidat for LA

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49