Natursvinene koster millioner af kroner

12. juni 2014 Uncategorized

Vi smider stadig store mængder affald ud i naturen. Affaldet hober sig op, og især langs veje og på strande er problemet tydeligt.

– Det er blevet værre og værre med årene. Særligt ved vejtilslutninger og ramper inden folk skal op i fart, så ryger det lige ud af vinduet, siger Asmus Jochimsen, der er holdformand i Arkil Vejservice til dr.syd.by

Artiklen fortsætter under annoncen

Problemet med at mange smider affald i naturen fremfor på genbrugspladsen viser sig også tydeligt på mange rastepladser rundt om i landet.

Der smider vejsvinene alt fra dagrenovation til køleskabe, frysere, fjernsyn og havestole.

Omkostningerne for at fjerne affaldet løber op i mange millioner kroner. Tal fra Vejdirektoratet alene viser, at det koster 22 millioner kroner om året at rydde op langs de statslige veje.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...