Natursvinene koster millioner af kroner

12. juni 2014 Uncategorized

Vi smider stadig store mængder affald ud i naturen. Affaldet hober sig op, og især langs veje og på strande er problemet tydeligt.

– Det er blevet værre og værre med årene. Særligt ved vejtilslutninger og ramper inden folk skal op i fart, så ryger det lige ud af vinduet, siger Asmus Jochimsen, der er holdformand i Arkil Vejservice til dr.syd.by

Artiklen fortsætter under annoncen

Problemet med at mange smider affald i naturen fremfor på genbrugspladsen viser sig også tydeligt på mange rastepladser rundt om i landet.

Der smider vejsvinene alt fra dagrenovation til køleskabe, frysere, fjernsyn og havestole.

Omkostningerne for at fjerne affaldet løber op i mange millioner kroner. Tal fra Vejdirektoratet alene viser, at det koster 22 millioner kroner om året at rydde op langs de statslige veje.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...