Nu skal byrådet sikre undervisnings-kvaliteten

26. april 2013 Politik

Nu kan byrådspolitikerne i Sønderborg Kommune begynde at tænke lidt over, hvordan de vil sikre kvaliteten i kommunens skoler. For de kommer til at forklare det til lærerne.

– Kommunerne har fået de rammer, som de har ønsket. Derfor påhviler der dem et vigtigt ansvar, så kvaliteten i undervisningen ikke forsvinder.

Det fastslår Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, på et pressemøde torsdag eftermiddag, efter at regeringen tidligere på dagen besluttede at gribe ind og sætte en stopper for den knap fire uger lange lockout af landets lærere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Bondo opfordrer lærere til at udfordre byrådene.

– Vi skal begynde at sætte vores dagsorden nu. Vi skal begynde at snakke kvalitet i undervisningen, siger lærerformanden og fortsætter:

– Vi skal udfordre kommunalbestyrelserne og sige, at nu har I fået de her rammer, hvordan vil I så sikre, at det er kvaliteten i undervisningen, der er i højsædet, og ikke bare mere og mere undervisning. Det er sådan noget, vi skal prøve at gøre mere systematisk, siger Anders Bondo til Ritzau.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...