Nu skal byrådet sikre undervisnings-kvaliteten

26. april 2013 Politik

Nu kan byrådspolitikerne i Sønderborg Kommune begynde at tænke lidt over, hvordan de vil sikre kvaliteten i kommunens skoler. For de kommer til at forklare det til lærerne.

– Kommunerne har fået de rammer, som de har ønsket. Derfor påhviler der dem et vigtigt ansvar, så kvaliteten i undervisningen ikke forsvinder.

Det fastslår Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, på et pressemøde torsdag eftermiddag, efter at regeringen tidligere på dagen besluttede at gribe ind og sætte en stopper for den knap fire uger lange lockout af landets lærere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Bondo opfordrer lærere til at udfordre byrådene.

– Vi skal begynde at sætte vores dagsorden nu. Vi skal begynde at snakke kvalitet i undervisningen, siger lærerformanden og fortsætter:

– Vi skal udfordre kommunalbestyrelserne og sige, at nu har I fået de her rammer, hvordan vil I så sikre, at det er kvaliteten i undervisningen, der er i højsædet, og ikke bare mere og mere undervisning. Det er sådan noget, vi skal prøve at gøre mere systematisk, siger Anders Bondo til Ritzau.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...