Nu skal byrådet sikre undervisnings-kvaliteten

26. april 2013 Politik

Nu kan byrådspolitikerne i Sønderborg Kommune begynde at tænke lidt over, hvordan de vil sikre kvaliteten i kommunens skoler. For de kommer til at forklare det til lærerne.

– Kommunerne har fået de rammer, som de har ønsket. Derfor påhviler der dem et vigtigt ansvar, så kvaliteten i undervisningen ikke forsvinder.

Det fastslår Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, på et pressemøde torsdag eftermiddag, efter at regeringen tidligere på dagen besluttede at gribe ind og sætte en stopper for den knap fire uger lange lockout af landets lærere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Bondo opfordrer lærere til at udfordre byrådene.

– Vi skal begynde at sætte vores dagsorden nu. Vi skal begynde at snakke kvalitet i undervisningen, siger lærerformanden og fortsætter:

– Vi skal udfordre kommunalbestyrelserne og sige, at nu har I fået de her rammer, hvordan vil I så sikre, at det er kvaliteten i undervisningen, der er i højsædet, og ikke bare mere og mere undervisning. Det er sådan noget, vi skal prøve at gøre mere systematisk, siger Anders Bondo til Ritzau.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...