Ny dagligvarebutik kan være på vej til Guderup

Vil bygge dagligvarebutik i Guderup. Arkivfoto
Vil bygge dagligvarebutik i Guderup. Arkivfoto
6. marts 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

En privat bygherre ønsker at opføre ny dagligvarebutik på 1.200 kvadratmeter ved Vestergade i Guderup – og tirsdag gav Teknik, By og Boligudvalget grønt lyst for, at der leves en lokalplan for byggeriet.

”Vi er med på at der bliver lavet en lokalplan for en ny dagligvarebutik, men vi forudser også en vis interesse for de trafikale forhold og eventuel miljøbelastning, så vi er godt tilfredse med at der nu kommer et borgermøde i høringsfasen”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT.

”Også i den her sag er det vigtigt, vi lytter til borgerne og jeg tror, der er mange, der har en mening om byggeriet”, siger udvalgsmedlem Kirsten Bachmann.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...