Pigefodbolden på Als blomstrer lystigt

31. oktober 2021 Sport
Pressefoto
Pressefoto

Pigefodbolden på Als blomster og samarbejdet mellem Egen og Lysabild under FBS Als giver nu mange muligheder

”Ni point efter fem kampe og en andenplads i landets anden bedste række er, hvad FBS Als har præsteret på blot fire måneder – imponerende”, lyder det i en pressemeddelelse fra træner Charlie Lemtorp.

I sommers da Martin Nielsen, Thomas Behrmann, Morten Pedersen og Charlie Lemtorp talte sammen, var målet at lave to hold. Det ene hold skal spille med i de bedre rækker og det andet hold skal være udviklingshold. På denne måde er der noget for alle og det er vigtigt, at det sociale blandt pigerne fungerer godt, fordi det sociale og dermed sammenholdet er hele fundamentet

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter udekampen mod FC GOG i Jelling vil holdet fra Als rykke op i liga 1B.

”Det har været en svær sæson, hvor vi har været ramt af skader, sygdom. Det betyder at 19 spillere har været medvirkende til oprykningen, og det viser hvor stærk truppen er”, siger Charlie Lemptorp.

Hvis du har lyst til at prøve at spille sammen med pigerne i årgangen 2008-2009 fra FBS Als, trænes der i Guderup i vintermånederne hver onsdag kl. 17.30-19.00 og fredag 16.30 – 18.00 og der er du altid velkommen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...