Politiet er klar til skolestarten

10. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Når godt 66.500 små drenge og piger på mandag for første gang tager tasken på ryggen og trasker mod skolen, vil politiet gøre deres til, at eventuelle fartsyndere ikke er til politi1fare for børnene.

Også i år er ordensmagten mandag og tre uger frem på vejene med en skolestartskampagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiets erfaring fra tidligere års skolekampagner viser, at mange bilister har så travlt med at bringe deres egne børn sikkert i skole, at de glemmer at vise hensyn overfor andres børn, der også er på vej til skole. Mange bilister kører for hurtigt på vejene omkring skolerne, skriver politiet i en pressemeddelelser.

Politiet vil anvende både manuelle kontroller og automatiske trafikkontroller i kampen for at få billisterne til at sætte farten ned i nærheden af landets skoler.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...