Politiet er klar til skolestarten

10. august 2014 Uncategorized

Når godt 66.500 små drenge og piger på mandag for første gang tager tasken på ryggen og trasker mod skolen, vil politiet gøre deres til, at eventuelle fartsyndere ikke er til politi1fare for børnene.

Også i år er ordensmagten mandag og tre uger frem på vejene med en skolestartskampagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiets erfaring fra tidligere års skolekampagner viser, at mange bilister har så travlt med at bringe deres egne børn sikkert i skole, at de glemmer at vise hensyn overfor andres børn, der også er på vej til skole. Mange bilister kører for hurtigt på vejene omkring skolerne, skriver politiet i en pressemeddelelser.

Politiet vil anvende både manuelle kontroller og automatiske trafikkontroller i kampen for at få billisterne til at sætte farten ned i nærheden af landets skoler.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...