Politiet er klar til skolestarten

10. august 2014 Uncategorized

Når godt 66.500 små drenge og piger på mandag for første gang tager tasken på ryggen og trasker mod skolen, vil politiet gøre deres til, at eventuelle fartsyndere ikke er til politi1fare for børnene.

Også i år er ordensmagten mandag og tre uger frem på vejene med en skolestartskampagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiets erfaring fra tidligere års skolekampagner viser, at mange bilister har så travlt med at bringe deres egne børn sikkert i skole, at de glemmer at vise hensyn overfor andres børn, der også er på vej til skole. Mange bilister kører for hurtigt på vejene omkring skolerne, skriver politiet i en pressemeddelelser.

Politiet vil anvende både manuelle kontroller og automatiske trafikkontroller i kampen for at få billisterne til at sætte farten ned i nærheden af landets skoler.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...