Politiet har nok at se til på Als’ veje

24. april 2013 Uncategorized

Politiet patruljerer jævnligt vejene i området og tirsdagens ture viser, der er al mulig grund til at gøre det.

Kl. 19:50 blev en bil standset på Alsgade i Sønderborg. Bag rattet sad en 23-årig mand fra Nordborg, der har fået frakendt kørekortet. Han blev noteret og kan nu se frem til at modtage en bøde på 5.000 kroner, oplyser Radio Als.

Først på aftenen blev en 54-årig mand stoppet på en såkaldt 30’er knallert i Havnbjerg. Manden, der er fra lokalområdet, havde drukket for meget til at måtte køre knallert, så han kan nu se frem til en bøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

En 30-årig mand kom galt afsted, da han var uopmærksom, mens han kørte knallert. Han kørte på Nordborgvej og pludselig ramte han et vejskilt. Der blev rekvireret en ambulance og manden blev kørt til skadestuen i Aabenraa. Han var ikke kommet alvorligt til skade ved uheldet.

Knallerten tog politiet sig af – den kan nemlig køre for stærkt, så den 30-årige kan nu se frem til en hilsen fra politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...