Politiet på farten med spiritus- og narkokontrol

Arkivfoto
Arkivfoto
16. juni 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Fra den 16. juni til og med søndag den 22. juni er politiet igen på ude på vejene for at gennemføre en landsdækkende målrettet spiritus- og narkotikakontrol.

– Sommerperioden er den tid på året, hvor de fleste spritulykker sker. De lyse varme aftener indbyder til fester og hygge med god mad og drikke. Så derfor fortsætter vi vores indsats mod spirituskørsel og narko, siger lederen af Rigspolitiets nationale færdselscenter, Frank Mathiesen.

– Når vi går ud og fortæller om kontrollen på forhånd, så er det for at give folk chancen for at lade bilen stå, hvis de er påvirkede. Det er bedre, at de selv tager konsekvensen af at have drukket, end at vi skal gøre det for dem, siger Frank Mathiesen.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...