Radio Als’ Flemming Nissen vil i byrådet

15. maj 2013 Politik

Radio Als’ morgenradiovært Flemming Nissen vil i byrådet i Sønderborg Kommune. På et møde tirsdag i Fælleslisten placerede medlemmerne ham på plads nr. 13 på kandidatlisten, der toppes af borgmester Aase Nyegaard og Erik Lorenzen.

– Vi vil ikke stå i vejen for Flemming Nissens lokalpolitiske ambitioner, og sammen med Flemming har vi aftalt nogle spilleregler, der gør, at han kan fortsætte sit arbejde på Radio Als. Det er vigtigt for os fortsat at kunne være en neutral, objektiv og troværdig nyhedsformidler, der fortæller, hvad der sker i kommunen”, siger radioens bestyrelsesformand Jens Michael Damm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt konkret betyder Flemming Nissens kandidatur, at han ikke kan medvirke i debatprogrammer forud for kommunalvalget til november. Det arbejde vil blive varetaget af bl.a. de journalistisk uddannede personer, der er allerede er tilknyttet radioen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...