Radio Als’ Flemming Nissen vil i byrådet

15. maj 2013 Politik

Radio Als’ morgenradiovært Flemming Nissen vil i byrådet i Sønderborg Kommune. På et møde tirsdag i Fælleslisten placerede medlemmerne ham på plads nr. 13 på kandidatlisten, der toppes af borgmester Aase Nyegaard og Erik Lorenzen.

– Vi vil ikke stå i vejen for Flemming Nissens lokalpolitiske ambitioner, og sammen med Flemming har vi aftalt nogle spilleregler, der gør, at han kan fortsætte sit arbejde på Radio Als. Det er vigtigt for os fortsat at kunne være en neutral, objektiv og troværdig nyhedsformidler, der fortæller, hvad der sker i kommunen”, siger radioens bestyrelsesformand Jens Michael Damm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt konkret betyder Flemming Nissens kandidatur, at han ikke kan medvirke i debatprogrammer forud for kommunalvalget til november. Det arbejde vil blive varetaget af bl.a. de journalistisk uddannede personer, der er allerede er tilknyttet radioen.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>