Region Syd vil have at sygehusene er hurtigere end loven kræver

30. april 2013 Politik

Syddanske patienter skal fremover indkaldes til undersøgelse på sygehuset inden for 14 dage, efter at de er blevet henvist. Det er regionens målsætning for at sikre, at patienterne kan blive udredt inden for en måned.

Syddanske sygehuse skal fremover sende et indkaldelsesbrev til patienterne to hverdage efter, at de er blevet henvist, og indkaldelsen skal indeholde et tilbud om en første udredende undersøgelse inden for 14 dage. Det er de målsætninger, som syddanske sygehuse fremover skal arbejde efter, for at regionen kan overholde den nye nationale udredningsgaranti, som træder i kraft 1. september i år. Det vedtog regionsrådet på sit møde mandag. Den nye lov betyder, at patienter som udgangspunkt får ret til hurtig udredning inden for en måned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...