Region Syd vil have at sygehusene er hurtigere end loven kræver

30. april 2013 Politik

Syddanske patienter skal fremover indkaldes til undersøgelse på sygehuset inden for 14 dage, efter at de er blevet henvist. Det er regionens målsætning for at sikre, at patienterne kan blive udredt inden for en måned.

Syddanske sygehuse skal fremover sende et indkaldelsesbrev til patienterne to hverdage efter, at de er blevet henvist, og indkaldelsen skal indeholde et tilbud om en første udredende undersøgelse inden for 14 dage. Det er de målsætninger, som syddanske sygehuse fremover skal arbejde efter, for at regionen kan overholde den nye nationale udredningsgaranti, som træder i kraft 1. september i år. Det vedtog regionsrådet på sit møde mandag. Den nye lov betyder, at patienter som udgangspunkt får ret til hurtig udredning inden for en måned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...