Regionskandidater fik spørgetid i regionen

16. maj 2013 Politik

Region Syddanmark havde forleden inviteret kandidater, der stiller op til regionsvalget i november, til informationsaften om region Syddanmark, og spørgelysten var stor hos de fremmødte.

 Er det staten eller regionen, der bestemmer, hvor de nye lægehelikoptere skal placeres, hvornår er man inhabil som regionsrådsmedlem, hvorfor bliver der flere og flere psykiatriske patienter? De tre direktører i Region Syddanmarks direktion måtte svare på rigtig mange spørgsmål fra de fremmødte kandidater i regionsrådssalen, hvor regionen havde inviteret interesserede kandidater til informationsaften om Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionsrådsformand Carl Holst bød deltagerne velkommen og lagde vægt på, at der er mange eksempler på ting, som kun er blevet til noget, fordi et folkevalgt syddansk regionsråd har kæmpet for det.

– Når vi i 2015 skal tage første spadestik til Nyt OUH i Odense, kan vi tænke tilbage på, at det nye sygehus kun er blevet til noget fordi et syddansk regionsråd ville det. Og når vi er på vej med et udbygget specialsygehus i Sønderborg, er det kun fordi et syddansk regionsråd ville det. Sådan er der masser af eksempler på, hvor regionsrådet har gjort og gør en forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre direktører i Region Syddanmarks direktion, regionsdirektør Mikkel Hemmingsen, sundhedsdirektør Jens Elkjær og psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen fortalte deltagerne om hver deres opgaveområder og svarede efterfølgende på spørgsmål.

Der var mødt ni kandidater op til arrangementet, og Region Syddanmark inviterer til endnu en informationsaften for kandidater den 11. juni, kl. 18.30.

Der er valg til regionsrådet den 19. november 2013 – samme dag som der er kommunalvalg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...