Rettidig omhu forklarer god kommune-økonomi

15. april 2013 Politik

Med overskuddet på 258 mio. kr. i 2012 høster Sønderborg Kommune frugterne af de senere års fokus på god økonomistyring og rettidig omhu, siger Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen.

– En sund økonomi er helt nødvendig for at sikre velfærden. Stærk økonomistyring har derfor været en af Venstres klare prioriteter i byrådet, og det er meget tilfredsstillende at det har givet resultat, siger borgmesterkandidaten.
Det flotte resultat viser, at kommunen står godt rustet til de kommende års økonomiske udfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen forklarer kommuneøkonomien med ordene: Rettidig omhu.

– Men vi må ikke hvile på laurbærerne, så vi skal fortsætte med at effektivisere kommunen. Vores økonomiske fokus skal hele tiden være, at køre lidt længere på literen, siger Peter Hansen.
Med et overskud i kommunens regnskab bør debatten om skattestigninger i kommunen nu lukkes én gang for alle, mener Peter Hansen.

– Selv i en krisetid kan vi konstatere, at kommunens økonomi er grundlæggende sund. Der er med andre ord ingen grund til at gøre det dyrere at bo i Sønderborg. Vi bør i stedet have fokus på, at skabe vækst og arbejdspladser,” siger Venstremanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...