Salon Manhattan og ni andre er nu Zero-butikker

8. maj 2013 Uncategorized

Salon Manhattan, Guldhammer, Dagli’ Brugsen, Fynshav, Rathjes bageri og Sydbank i Augustenborg, Sønderborg, Broager, Gråsten, Guderup og Nordborg er nu kommet i det gode selskab på hele 88 Zero-butikker i Sønderborg Kommune.

Sia fra Salon Manhattan fik sit diplom og en snak med borgmesteren.

– Det er altså flot af jer, at i er kommet med, fordi det gør, at Sønderborg nu er lidt mere klimavenlig, siger borgmester Aase Nyegaard, inden hun deler diplomer ud til de nykårede Zero-butikker.

Via Project Zero er Sønderborg virkeligt kommet på verdenskortet – og den lokale indsats betyder, at der kommer rigtigt mange samarbejdsbyer fra hele verden på besøg.

– De vil se, hvordan vores klimapolitik virker i praksis og det er grobund for samarbejde, siger Aase Nyegaard, der altid taler om arbejdspladser, udvikling og vækst, så Sønderborg også i fremtiden er en god kommune at bo i.

Både diplom og kontanter

– Jeg havde en Zero-rådgiver til at fortælle mig, hvordan jeg kan få klimavenlig energi i Salon Manhattan, siger indehaveren Sia. Han er glad for, han kan hænge diplomet op og vise, hans forretning er klimavenlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så skal vi heller ikke glemme, der er skåret vildt meget på elforbruget og de besparelser kan jeg allerede se på den næste regning, siger Sia.

Sydbank fik rigtigt mange diplomer med hjem.
Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>