Salon Manhattan og ni andre er nu Zero-butikker

8. maj 2013 Uncategorized

Salon Manhattan, Guldhammer, Dagli’ Brugsen, Fynshav, Rathjes bageri og Sydbank i Augustenborg, Sønderborg, Broager, Gråsten, Guderup og Nordborg er nu kommet i det gode selskab på hele 88 Zero-butikker i Sønderborg Kommune.

Sia fra Salon Manhattan fik sit diplom og en snak med borgmesteren.

– Det er altså flot af jer, at i er kommet med, fordi det gør, at Sønderborg nu er lidt mere klimavenlig, siger borgmester Aase Nyegaard, inden hun deler diplomer ud til de nykårede Zero-butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Via Project Zero er Sønderborg virkeligt kommet på verdenskortet – og den lokale indsats betyder, at der kommer rigtigt mange samarbejdsbyer fra hele verden på besøg.

– De vil se, hvordan vores klimapolitik virker i praksis og det er grobund for samarbejde, siger Aase Nyegaard, der altid taler om arbejdspladser, udvikling og vækst, så Sønderborg også i fremtiden er en god kommune at bo i.

Både diplom og kontanter

– Jeg havde en Zero-rådgiver til at fortælle mig, hvordan jeg kan få klimavenlig energi i Salon Manhattan, siger indehaveren Sia. Han er glad for, han kan hænge diplomet op og vise, hans forretning er klimavenlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så skal vi heller ikke glemme, der er skåret vildt meget på elforbruget og de besparelser kan jeg allerede se på den næste regning, siger Sia.

Sydbank fik rigtigt mange diplomer med hjem.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...