Samkørsel er blevet et hit

8. juli 2013 Frivillige

Syd- og sønderjyderne er hoppet med på deletursbølgen, som gør det muligt at rejse billigt når lysten byder sig.

Konceptet startede med lift primært til de større byer, men nu er flere mindre byer hoppet med på trenden. Og specielt i Syd- og Sønderjylland er vi gode til at tilbyde billige lift og samkørsel, når vi har tomme sæder i bilen. Tanken er, at alle i bilen dels om benzinudgiften, oplyser dr.syd.


– Vi oplever i høj grad, at sønderjyder er kommet med på gomore. Der er mange, som skal derned, og der er også mange, som skal videre ned syd for grænsen. Så ja, sønderjyderne er åbenbart hoppet med på bølgen, siger direktøren for gomore, Matias Møl Dalsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjemmesiden Gomore.dk, som arrangerer samkørsel i hele Danmark, oplever i øjeblikket et boom af ture til blandt andet Aabenraa og Sønderborg på deres website.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...