Samkørsel er blevet et hit

8. juli 2013 Frivillige

Syd- og sønderjyderne er hoppet med på deletursbølgen, som gør det muligt at rejse billigt når lysten byder sig.

Konceptet startede med lift primært til de større byer, men nu er flere mindre byer hoppet med på trenden. Og specielt i Syd- og Sønderjylland er vi gode til at tilbyde billige lift og samkørsel, når vi har tomme sæder i bilen. Tanken er, at alle i bilen dels om benzinudgiften, oplyser dr.syd.


– Vi oplever i høj grad, at sønderjyder er kommet med på gomore. Der er mange, som skal derned, og der er også mange, som skal videre ned syd for grænsen. Så ja, sønderjyderne er åbenbart hoppet med på bølgen, siger direktøren for gomore, Matias Møl Dalsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjemmesiden Gomore.dk, som arrangerer samkørsel i hele Danmark, oplever i øjeblikket et boom af ture til blandt andet Aabenraa og Sønderborg på deres website.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...