Se hvem der vandt indendørs-ringridning i Broagerlands Rideklub

Børnene fra galopringridningen. Privat foto
Børnene fra galopringridningen. Privat foto
3. april 2024 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

I påsken åbnede Broagerlands Rideklub dørene op for indendørs ringridning og ringridersæsonen er nu skudt i gang i Broager igen. Her var 27 ryttere mødt op påskesøndag og var klar i galgerne. Her var både nogle, som var med til deres allerførste ringridning og nogle havde mange års erfaring. Fælles var dog, at alle glædede sig til at komme på hestene og komme i gang.

Først bød formand for ringriderudvalget på Broagerlands Rideklub og forrider, Nicole Haugaard Sørensen, velkommen og ønskede alle en rigtig god dag i galgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter den første tur i galgerne fik både heste og ryttere en frokostpause og ladet batterierne op til anden tur. Her var nogle, som havde taget 12 ringe og nogle, som ikke havde nogle ringe, men stemningen var høj og mange af rytterne gik en tur forbi ’Muleposen’ og forsynede sig af lækre ting til frokost.

Efter frokost forsyninger til både mennesker og heste var alle klar til den anden tur i galgerne.

Her stod resultatet klar i voksengalgen, at der var 2, som havde fået 24 ringe og vi var derfor klar til kongeomridningen. Her blev resultatet, at årets konge ved indendørs ringridning blev Lotte Borchces. Kronprins blev Sofie Petersen og Prins blev Ulla Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I børnegalgen kunne man enten ride med i galop eller træk-og-trav. I børnegalop blev Sofia Hoffmann konge. Kronprins blev Aske Pankoke og Prins blev Marie Svanberg.

I træk-og-trav, hvor børnene måtte have en hjælper med, blev Sofia Grün Larsen konge. Kronprins blev Karen Svanberg og Christian Pankoke blev prins.

Efter alle præmieuddelingerne blev der udråbt et ringrider-hurra for alle vores dygtige ryttere, skriver rideklubben.

Herefter var der fælles oprydning og afslutning i rytterstuen med kaffe og kage. Mange af børnene var ikke færdige med at ride ringridning og fortsatte på kæphestene og i rytterstuens legeområde med hestene og stalden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste gang galgerne bliver åbnet på Broagerlands Rideklub er i Kr. Himmelfart, den 9.maj, hvor der er udendørs ringridning.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...