SF-medlemmer vil helst ikke tale meningsmåling

26. april 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Det er ganske simpelt en katastrofe, siger medlem af kommunalbestyrelsen i Aabenraa, Jørn Ulrik Larsen.

Sådan betegner lokal sydjysk SF kommunalbestyrelsesmedlem en meningsmåling foretaget af Megafon for TV2 og Politiken, der giver SF en vælgerlussing af historiske dimensioner.

2,8 procent af stemmerne er alt, hvad SF ville skrabe sammen, hvis der var folketingsvalg i dag.


DR Syd har været i kontakt med partiforeningsformænd og byrådsmedlemmer i Sønderjylland. Men Jørgen Jørgensen og andre siger samstemmende: Ingen kommentarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringsansvar koster

Jørn Ulrik Larsen fra Aabenraa vil gerne give en forklaring på, hvorfor SF siden valget i 2011 er rutsjet fra 9,2 procent af stemmerne til placering tæt på spærregrænsen.

– Man har taget et regeringsansvar og lagt ryg til noget, der ikke er SF’s politik, siger Jørn Ulrik Larsen.

Derfor skulle SF, i følge kommunalbestyrelsesmedlemmet, aldrig have været i regering, og ansvaret for den beslutning kan kun adresseres et sted.

– Det er let for mig at sige, at landsledelsen har skylden,  det er jo dem, der har lavet den linje, som man følger i regeringen, siger Jørn Ulrik Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han understreger, at Anette Vilhelmsen forsat er den rigtige formand for partiet i hans øjne.

28. februar 2024 112, Nordborg

To skændtes – den ene blev anholdt

28. februar 2024 112

Tirsdag eftermiddag klokken 16:20 blev der ringet efter politiet fra en adresse i Havnbjerg. “Der blev sendt betjente til adressen, hvor to personer var kommet op og skændes og det havde udviklet sig sådan, at den ene blev anholdt”, siger politiets vagtchef til SønderborgNYT.

Læs mere...