SF-medlemmer vil helst ikke tale meningsmåling

26. april 2013 Politik

Det er ganske simpelt en katastrofe, siger medlem af kommunalbestyrelsen i Aabenraa, Jørn Ulrik Larsen.

Sådan betegner lokal sydjysk SF kommunalbestyrelsesmedlem en meningsmåling foretaget af Megafon for TV2 og Politiken, der giver SF en vælgerlussing af historiske dimensioner.

2,8 procent af stemmerne er alt, hvad SF ville skrabe sammen, hvis der var folketingsvalg i dag.


DR Syd har været i kontakt med partiforeningsformænd og byrådsmedlemmer i Sønderjylland. Men Jørgen Jørgensen og andre siger samstemmende: Ingen kommentarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringsansvar koster

Jørn Ulrik Larsen fra Aabenraa vil gerne give en forklaring på, hvorfor SF siden valget i 2011 er rutsjet fra 9,2 procent af stemmerne til placering tæt på spærregrænsen.

– Man har taget et regeringsansvar og lagt ryg til noget, der ikke er SF’s politik, siger Jørn Ulrik Larsen.

Derfor skulle SF, i følge kommunalbestyrelsesmedlemmet, aldrig have været i regering, og ansvaret for den beslutning kan kun adresseres et sted.

– Det er let for mig at sige, at landsledelsen har skylden,  det er jo dem, der har lavet den linje, som man følger i regeringen, siger Jørn Ulrik Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han understreger, at Anette Vilhelmsen forsat er den rigtige formand for partiet i hans øjne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...