Skøjtebanen åbner den 4. december

22. november 2021 Samfund

Sønderborg Skøjtebane gør klar til at åbne sæsonen med en fest den 4. december klokken 11:30. Høje temperaturer udfordrer dog tidsplanen og på grund af ombygning af havnekontoret bliver banen mindre med plads til færre skøjteløbere og mindre parkering.

Vanen tro bliver det hyggeligt og familievenligt med besøg af julemanden og med godteposer til de mindste, live-musik ved Duoen O’Hein samt skøjteopvisning ved skøjteløbere fra Vojens, skriver Sønderborg Kommune.

Herefter er banen åben på hverdage klokken 14 – 20, lørdage klokken 10 – 20 samt søndag 10 – 18. Midt på dagen hver dag vil ismaskinen køre og høvle isen, hvis der er behov. I det tidsrum vil banen være lukket for brug.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er særlige åbningstider i julen, og banen holder lukket Nytårsdag.

Skøjteløb er gratis.

Ønsker man at leje skøjter, koster det 30 kroner.

Det er desuden muligt at booke skøjtebanen i hverdagene i tidsrummet 8-14 og 20-22.

Det sker HER via Skøjtebanen hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...