Skole-Street-håndbold i Skansen

28. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Håndboldforeningerne i Sønderborg Kommune og SønderjyskE Herrehåndbold er gået sammen for at få flere unge mennesker til at interessere sig for håndbold og være aktive i håndboldforeningerne i kommunen.

Baggrunden for dette er, at håndboldforeningerne i hele Danmark har oplevet et til dels stærkt faldende medlemstal – dette gælder også i boldSønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den baggrund har Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund lanceret projektet ”Knæk Kurven”.

Som første store initiativ afholdes der derfor i samarbejde med kommunens folkeskoler et ”Skole-Street håndboldstævne” for 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

og 3. årgang.

Stævnet afvikles fredag den 14. november 2014 fra kl. 9.00-13.30 i ”Broager Sparekasse Skansen” med deltagelse af knap 500 elever fra forskellige folkeskoler i Sønderborg Kommune.

Ud over selve stævnet vil der være andre sjove aktiviteter som skud på mål, fartmåler og andre håndbold-relaterede udfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også mulighed for at møde ligaspillerne fra SønderjyskE, som også deltager aktivt i håndboldstævnet denne dag.

Én af initiativtagerne er Christina Wagner, aktivitetsformand i Vidar-Ulkebøl Håndbold, som glæder sig meget til håndboldstævnet den 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

november:

”Vi håber selvfølgelig, at der vil være børn, der får lyst til også at prøve håndbold i en af kommunens klubber. Jeg ser dog også arrangementet som et bindeled mellem skole og forening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye skolereform ønsker jo netop det” udtaler hun.

Også Karsten Schøn fra håndboldklubben hf Sønderborg er glad for, at der nu gøres en indsats for at få mere fokus på håndboldsporten: ”Sønderborg har jo en stor håndboldtradition, og alle håndboldklubber i kommunen har jo gode & sunde ambitioner med at udvikle egne spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt for os, at de lokale talenter bliver længst muligt i vore lokale klubber.

Cheftræner for SønderjyskE’s Håndboldherrer ser en stor potentialemulighed i fremtiden:

”Jeg er enormt glad for, at vores samarbejdsklubber i kommunen har taget initiativet til at få vendt tilbagegangen i medlemstallet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver større mulighed for, at der også i fremtiden vil være lokale spillere på Sønderjyskes ligahold.  Både på tilskuerfronten og i erhvervslivet oplever vi en rigtig stærk lokal opbakning, og det styrkes af, at det er egne lokale spillere, der trækker i trøjen”..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...